HIRDETŐ

Forrás: canva

Hagymatea

Hónapok óta készítek és fogyasztok hagymateát, bízom benne hogy ez a recept segítséget nyújt azoknak, akik igyekeznek figyelemmel lenni az egészségükre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 nagy vöröshagyma Hozzáadott
  • fél liter víz Hozzáadott
  • Méz ízlés szerint Hozzáadott
  • citromlé ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Vágjuk félbe egy nagy vöröshagymát. Ez a lépés azért nagyon fontos, mert a hagyma közepében található az a hagymalé, ami leginkább elősegíti az egészségmegőrzést és a fogyást.

2. Lépés

Tegyük a hagymát egy edénybe, és öntsünk rá fél liter vizet. Ajánlott fedő alatt, közepes lángon főzni, amíg a hagyma meg nem puhul. Ez nagyjából 10-15 percig tart.

3. Lépés

Ezután vegyük le a tűzhelyről az edényt, és hagyjuk a teát kihűlni. Ekkor már meg is kezdődött a hagyma jótékony hatóanyagainak kioldódása, ami fontos a diétánknak és az egészségünknek.

4. Lépés

Szűrjük le a teát egy másik edénybe, vagy közvetlenül a csészékbe. Ezzel a lépéssel minden olyan elemet eltávolítunk, ami nem kell a teánknak.

5. Lépés

Ezt követően ízlés szerint adjunk hozzá mézet és citromlevet. A méz remekül ellensúlyozza a hagyma élességét, míg a citromlé egy savanykás, frissítő ízt ad a teának.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek