HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/1g0XLPCQGSDetE9wSx_s/6b466c1efcdafd1e0ebc8b715f2421.jpeg)
Forrás: Youtube
Hagyományos túrós csusza
Kiváló tésztaétel. Vállalkozókedvűek a csuszát saját maguk is elkészíthetik, de az üzletek polcairól is beszerezhetjük.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 20 dkg csuszatészta
- 15 dkg szalonna
- 25 dkg túró
- 2 dl tejföl
- só
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A felkockázott szalonnát megpirítjuk. A zsírját a tésztára locsoljuk.
2. Lépés
Hozzákeverjük a többi hozzávalót, esetleg a díszítéshez tegyünk félre belőlük.
3. Lépés
Tűzálló tálba pakoljuk, és 190 fokon 30 perc alatt összesütjük.