HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/zwGlToRmjU4jGMpPbBJg/04363d6b1c24d0a7f08c9855b3f1e6.jpeg)
Forrás: Canva
Házi levendulás szörp
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 Csésze cukor
- 1 Csésze víz
- 1 Csésze levendula virág
- 1 citrom leve
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
1. Lépés
A cukrot a vízzel egy lábasban felforraljuk, és addig főzzük, amíg a cukor teljesen feloldódik.
2. Lépés
Hozzáadjuk a levendula virágokat, és lehűtjük.
3. Lépés
Miután a keverék teljesen kihűlt, hozzáadjuk a citromlevet, és jól összekeverjük.
4. Lépés
A szörpet a hűtőszekrényben tároljuk, hogy minél frissebb legyen.
5. Lépés
Az ital adagolása előtt szűrjük le a levendula virágokat.