HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Hogyan készítsük el a Graham Cracker pite kéreg alapját?

A Graham Cracker Pie Crust egyszerű, sokoldalú és finom recept. Az édes és vajas ízek tökéletes egyensúlya tökéletesen kiegészíti a választott tölteléket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 112 csészék Finomra őrölt Graham keksz Hozzáadott
  • 0.3 csésze Fehér cukor (ezt attól függően állíthatod be, hogy mennyire édes a graham kekszed és a tölteléked). Hozzáadott
  • 6 EL Sótlan vaj, olvasztva (a sózott vaj is működik, de a sótlan jobban kontrollálja a végső ízt). Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Kezdje azzal, hogy előmelegíti a sütőt 375 Fahrenheit-fokra (190 Celsius-fokra). Ez a lépés azért szükséges, hogy a kéreg egyenletesen süljön meg.

2. Lépés

Törje össze a graham kekszet vagy konyhai robotgéppel, vagy tegye őket egy cipzáras zacskóba, és sodrófával görgesse át őket, amíg finomra nem őrlik. A morzsa állaga határozza meg a végső kéreg simaságát, a finomabb morzsa simább kéreghez vezet.

3. Lépés

Keverjük össze a finomra őrölt Graham kekszmorzsát és a cukrot egy tálban. Miután összekeveredett, adjuk hozzá az olvasztott vajat, és keverjük addig, amíg a morzsát jól bevonja. Az állagnak a nedves homokra kell hasonlítania.

4. Lépés

Nyomkodja a keveréket egy piteforma vagy rugós forma aljába és oldalába, és próbáljon meg egyenletes vastagságot elérni. Egy kanál hátuljával vagy egy mérőpohárral nyomja erősen. A cél az, hogy a kéreg összetartson, ezért ne féljen erősen megnyomni.

5. Lépés

Süssük a tésztát 8-10 percig, vagy amíg enyhén aranyszínű nem lesz. Azt javaslom, hogy kb. 7 perc után ellenőrizzük, hogy elkerüljük a túlsütést, mivel a szélei túl sötétre sülhetnek, ha túl sokáig hagyjuk. Ha a kéreg elkészült, vegyük ki a sütőből, és hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt hozzáadjuk a tölteléket.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új