HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Hogyan készítsünk friss fűszersót

A fűszersó izgalmas csavart adhat a főzéshez. Ez a recept ízletes, sokoldalú és könnyen elkészíthető. Különböző fűszernövényeket használhat, akár frissen a kertjéből, akár boltban vásárolt fűszernövényeket, hogy megalkossa a személyre szabott fűszersókeveréket. Ez a gyógynövénysó szinte mindenhez illik - húsokhoz, zöldségekhez, tésztákhoz, salátákhoz, levesekhez és még sok máshoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 112 csésze Kosher só Hozzáadott
  • 34 csésze Friss fűszernövények (rozmaring, kakukkfű, oregánó, bazsalikom stb.) Hozzáadott
  • 1 teáskanál Citromhéj (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a gyógynövényeket, és hagyja megszáradni őket. Győződjön meg róla, hogy teljesen szárazak, mivel bármilyen nedvesség befolyásolhatja a gyógynövénysó eltarthatóságát.

2. Lépés

Keverje össze a kóser sót, a friss fűszernövényeket és a citromhéjat (ha használ) egy konyhai robotgépben.

3. Lépés

Pépesítsük addig, amíg a fűszernövényeket finomra aprítjuk és jól összekeverjük a sóval.

4. Lépés

A keveréket terítsd ki egy tepsibe, és hagyd a levegőn száradni 1-2 napig.

5. Lépés

Miután teljesen megszáradt, tárolja a fűszersót légmentesen záródó edényben, szobahőmérsékleten.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek