HIRDETŐ

Húsgombóc spagettivel

Klasszikus olasz étel, amit nem csak a gyerekek fognak imádni. Az ízletes paradicsomszószban elkészített húsgombóc tálalását spagettivel ajánljuk.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Golyók

  • 500 g darált hús Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db Tojás Hozzáadott
  • 100 g zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott

Mártás

  • 1 plechovka Paradicsomok levben Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 TK só és bors Hozzáadott
  • 1 TK édes bazsalikom Hozzáadott
  • 1 TK Szárított oregánó Hozzáadott

Spagetti

  • 400 g spagetti Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200°C-ra. Az hagymát és fokhagymát apróra vágja.

2. Lépés

Aranybarnára pirítsd a hagymát és a fokhagymát közepes lángon a serpenyőben.

3. Lépés

A tálban keverje össze a darált húst, a pirított hagymát és fokhagymát, a tojást, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot. Alaposan keverje össze a keveréket.

4. Lépés

Hozzon létre golyókat a húsi keverékből és helyezze őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.

5. Lépés

Sütse a húsgombócokat előmelegített sütőben 15 percig.

6. Lépés

Közben készítse el a mártást. Pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát egy serpenyőben, adjon hozzá egy konzerv paradicsomot, sót, borsot, bazsalikomot és oregánót. Hagyja a mártást 10 percig főni.

7. Lépés

Adja hozzá a sült húsgolyókat a szószhoz, és főzzön további 15 percig.

8. Lépés

Főzze meg a spagettit a csomagoláson található utasítás szerint. Keverje össze a lecsepegtetett spagettit a húsgolyókkal és a szósszal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új