HIRDETŐ

Ízletes, ropogós Csirkecomb Pác

A Csirkecomb Pác egy egyszerű, de ízletes húsétel, amelyet könnyen elkészíthetsz otthon. A csirkecombokat egy pikáns paprika- és fokhagyma pácban pácoluk, majd sütőben megsütjük. A végeredmény egy krémes, ízletes csirkecomb, amely tökéletes kísérője lehet a köretnek vagy akár önálló főételként is tálalható.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 evőkanál szójaszósz Hozzáadott
  • 2 evőkanál méz Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma, finomra aprítva Hozzáadott
  • 1 teáskanál római kömény Hozzáadott
  • cayenne bors Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • friss petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Előkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. Lépés

Egy nagy tálban keverd össze a szójaszószt, mézet, aprított fokhagymát, római köményt, cayenne borsot és sót.

3. Lépés

A csirkecombot vágd be kétszer a bőrös résznél, majd tedd őket a pácba. Majd süsd 5 órán át, amíg a bőrön ropogós kéreg képződik

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek