HIRDETŐ

Ízletes, ropogós Csirkecomb Pác

A Csirkecomb Pác egy egyszerű, de ízletes húsétel, amelyet könnyen elkészíthetsz otthon. A csirkecombokat egy pikáns paprika- és fokhagyma pácban pácoluk, majd sütőben megsütjük. A végeredmény egy krémes, ízletes csirkecomb, amely tökéletes kísérője lehet a köretnek vagy akár önálló főételként is tálalható.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 evőkanál szójaszósz Hozzáadott
  • 2 evőkanál méz Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma, finomra aprítva Hozzáadott
  • 1 teáskanál római kömény Hozzáadott
  • cayenne bors Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • friss petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Előkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. Lépés

Egy nagy tálban keverd össze a szójaszószt, mézet, aprított fokhagymát, római köményt, cayenne borsot és sót.

3. Lépés

A csirkecombot vágd be kétszer a bőrös résznél, majd tedd őket a pácba. Majd süsd 5 órán át, amíg a bőrön ropogós kéreg képződik

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új