HIRDETŐ
Ízletes, ropogós Csirkecomb Pác
A Csirkecomb Pác egy egyszerű, de ízletes húsétel, amelyet könnyen elkészíthetsz otthon. A csirkecombokat egy pikáns paprika- és fokhagyma pácban pácoluk, majd sütőben megsütjük. A végeredmény egy krémes, ízletes csirkecomb, amely tökéletes kísérője lehet a köretnek vagy akár önálló főételként is tálalható.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál méz
- 4 gerezd fokhagyma, finomra aprítva
- 1 teáskanál római kömény
- cayenne bors
- só ízlés szerint
- friss petrezselyem
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Előkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
2. Lépés
Egy nagy tálban keverd össze a szójaszószt, mézet, aprított fokhagymát, római köményt, cayenne borsot és sót.
3. Lépés
A csirkecombot vágd be kétszer a bőrös résznél, majd tedd őket a pácba. Majd süsd 5 órán át, amíg a bőrön ropogós kéreg képződik