HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ízletes töltött dagadó

Az egyik legfinomabb töltött hús. Mutatós lehet akár az ünnepi asztalon is. A töltelék szabadon variálható, van aki pikánsabban szereti, és van aki aszalt szilvával édesíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 80 dkg sertésdagadó Hozzáadott
  • 2 ks kifli Hozzáadott
  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 7 ks tojás Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • sertészsír Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A hús minden oldalát fűszerezzük be.

2. Lépés

A gombát, paprikát és a csirkemájat aprítsuk fel és keverjük össze az áztatott kiflikkel, a tojással, a mustárral és sóval, borssal.

3. Lépés

Töltsük meg ezzel a befűszerezett dagadót. Hajtsük össze, ha szükséges tűzdeljük meg, és zsírozott tepsiben előmelegített sütőben letakarva süssük 1,5 órán keresztül. majd a fóliát levéve további15 percig pirítsuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új