HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ízletes töltött dagadó

Az egyik legfinomabb töltött hús. Mutatós lehet akár az ünnepi asztalon is. A töltelék szabadon variálható, van aki pikánsabban szereti, és van aki aszalt szilvával édesíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 80 dkg sertésdagadó Hozzáadott
  • 2 ks kifli Hozzáadott
  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 7 ks tojás Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • sertészsír Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A hús minden oldalát fűszerezzük be.

2. Lépés

A gombát, paprikát és a csirkemájat aprítsuk fel és keverjük össze az áztatott kiflikkel, a tojással, a mustárral és sóval, borssal.

3. Lépés

Töltsük meg ezzel a befűszerezett dagadót. Hajtsük össze, ha szükséges tűzdeljük meg, és zsírozott tepsiben előmelegített sütőben letakarva süssük 1,5 órán keresztül. majd a fóliát levéve további15 percig pirítsuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek