HIRDETŐ

Japán palacsinta

Az okonomiyaki Kansai vagy Hiroshima régiójából származó japán ételek egyike.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 g palacsintaliszt Hozzáadott
  • 3 dl víz Hozzáadott
  • 4 tojás Hozzáadott
  • 2 nagy friss káposztafej Hozzáadott
  • 1 node zöld hagyma Hozzáadott
  • 200 g sonka / tenger gyümölcsei Hozzáadott
  • fűszerek: só, bors Hozzáadott
  • Okonomiyaki szósz Hozzáadott
  • majonéz Hozzáadott
  • Csakúra garnéla Hozzáadott
  • Hínárpor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először is, keverd össze a lisztet és a vizet egy nagy tálban.

2. Lépés

Adj hozzá négy tojást a liszthez, és keverd össze jól.

3. Lépés

Vágd fel a káposztát és a zöld hagymát, majd add hozzá őket a lisztes masszához.

4. Lépés

Vedd elő a sonkát vagy a tengeri gyümölcsöket, darabold fel őket, és add hozzá őket a masszához.

5. Lépés

Hozzáadhatod az okonomiyaki mártást, a majonézt, a csakúra garnélát vagy a hínárport az ízlésed szerint.

6. Lépés

Melegítsd fel a serpenyőt közepes lángon, majd egy kisebb adagot kanalazz a tésztából a serpenyőbe.

7. Lépés

Süsd a palacsintát mindkét oldalán aranybarnára (kb. 3-4 perc egy oldalán). Átforgatáshoz használj spatulát.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új