HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/QVk4hP-mDbh51M10qBPU/a16c0555021ce57c96a616501a8683.jpeg)
Forrás: wsmahar from Getty Images Signature
Joghurtos tonhalsaláta
Ez a joghurtos tonhalsaláta egyszerű és ízletes előétel vagy könnyű ebéd. A tonhal és a joghurt remekül harmonizál egymással, a zöldségek pedig friss és ízletes kontrasztot biztosítanak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 darab tonhalkonzerv
- 200 ml görög joghurt
- 1 tk Mustár
- 1 kk citromlé
- 1 ek olívaolaj
- saláta
- só
- bors
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A tonhalat csepegtessük le, és keverjük össze joghurttal, citromlével, mustárral és olajjal.
2. Lépés
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
3. Lépés
Helyezzük a salátaleveleket egy tálba, adjuk hozzá a tonhalat és tálaljuk.