HIRDETŐ

Forrás: JJPaden from Getty Images

Kacsa máj hagymával

A hagymás kacsamáj egyike azoknak az ételeknek, amelyek mindig elragadóak és meglepőek mély ízvilágukkal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Darabok Kacsamáj Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 12 csészék Finomra vágott fűszernövények Hozzáadott
  • Só, frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 csészék Húsleves Hozzáadott
  • 3 EK Vaj Hozzáadott
  • 12 csészék fehérbor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a kacsamájat az inaktól és mossa meg. Szárítsuk meg és vágjuk vékony szeletekre. Ezután fűszerezzük és sózzuk.

2. Lépés

Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben. Adja hozzá a vékonyra szeletelt hagymát, és lassan párolja, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adjuk hozzá a hagymához az apróra vágott fokhagymagerezdeket. Pároljuk még néhány percig.

4. Lépés

Amikor a hagyma és a fokhagyma elkészült, kivesszük egy tányérra, és a serpenyőben megpirítjuk a májat. Közepes lángon, mindkét oldalon kb. 2 percig pirítsuk.

5. Lépés

Amikor a máj megsült, visszatesszük a hagymát, hozzáadjuk a húslevest, és ha van, egy kis fehérbort. Keverjük össze az egészet, és hagyjuk még néhány percig közepes lángon párolódni.

6. Lépés

Végül adjuk hozzá a fűszernövényeket, keverjük össze és tálaljuk. A hagymás kacsamáj finom kenyérrel vagy rizzsel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új