HIRDETŐ

Forrás: JJPaden from Getty Images

Kacsa máj hagymával

A hagymás kacsamáj egyike azoknak az ételeknek, amelyek mindig elragadóak és meglepőek mély ízvilágukkal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Darabok Kacsamáj Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 12 csészék Finomra vágott fűszernövények Hozzáadott
  • Só, frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 csészék Húsleves Hozzáadott
  • 3 EK Vaj Hozzáadott
  • 12 csészék fehérbor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a kacsamájat az inaktól és mossa meg. Szárítsuk meg és vágjuk vékony szeletekre. Ezután fűszerezzük és sózzuk.

2. Lépés

Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben. Adja hozzá a vékonyra szeletelt hagymát, és lassan párolja, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adjuk hozzá a hagymához az apróra vágott fokhagymagerezdeket. Pároljuk még néhány percig.

4. Lépés

Amikor a hagyma és a fokhagyma elkészült, kivesszük egy tányérra, és a serpenyőben megpirítjuk a májat. Közepes lángon, mindkét oldalon kb. 2 percig pirítsuk.

5. Lépés

Amikor a máj megsült, visszatesszük a hagymát, hozzáadjuk a húslevest, és ha van, egy kis fehérbort. Keverjük össze az egészet, és hagyjuk még néhány percig közepes lángon párolódni.

6. Lépés

Végül adjuk hozzá a fűszernövényeket, keverjük össze és tálaljuk. A hagymás kacsamáj finom kenyérrel vagy rizzsel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek