HIRDETŐ

Karamellás sajttorta sütés nélkül

Ez a karamellás sajttorta sütés nélkül ideális választás azok számára, akik szeretnének egy gyors, egyszerű és mégis ízletes desszertet készíteni. A tökéletesen krémes sajttorta kombinálva a karamell tenyérnyomással, magával ragadja az embert már az első falatnál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 200 g Digestive keksz Hozzáadott
  • 100 g olvasztott vaj Hozzáadott
  • 500 g krémsajt (pl. Philadelphia) Hozzáadott
  • 400 ml sűrített tej Hozzáadott
  • 2 Csomag vaníliacukor Hozzáadott
  • 200 g Karamell szósz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is törjük össze a Digestive kekszeket egy zacskóban. Ezt követően öntsük bele a felolvasztott vajat és keverjünk jól, amíg össze nem áll a keksz-vaj massza.

2. Lépés

Egy tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, majd nyomjuk bele szorosan a keksz-vaj masszát. Tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen, míg elkészítjük a tölteléket.

3. Lépés

A töltelékhez keverjük össze a krémsajtot a vaníliacukorral és a sűrített tejjel. A cél az, hogy sima, krémes masszát kapjunk. Ezután adjuk hozzá a karamell szószt.

4. Lépés

Öntsük a tölteléket a keksz-vaj alapra, majd egyengessük el a tetejét.

5. Lépés

Hűtsük le a tortát legalább 4-6 órán keresztül, vagy még jobb, ha egész éjszakán át. A tetejét díszíthetjük felvert tejszínnel és karamell szósszal, ha szeretnénk. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új