HIRDETŐ

Forrás: Azurita via iStockPhotos

Kasseler-rosenkáli rakott étel

Egy szaftos rakott étel füstölt kasseler hússal és roppanós rosenkállal, bevonva krémes szósszal és sajttal. Ez az étel tökéletes a hideg téli napokra!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Rakott

  • 500 g Kasseli Hozzáadott
  • 500 g kelbimbó Hozzáadott
  • 200 g Reszelt sajt Hozzáadott

Szósz

  • 200 ml tejszínhab Hozzáadott
  • 1 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 fokhagymagerezd Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A Kasseli kelkáposzta pudinghoz előmelegíti a sütőt 200 fokra.

2. Lépés

Főzze a kelbimbót sós vízben körülbelül 10 percig.

3. Lépés

Míg a kelbimbó fő, vágja kisebb darabokra a kasselert és pirítsa meg egy serpenyőben.

4. Lépés

A szószhoz keverje össze a tejszínt, a mustárt, a lisztet és a préselt fokhagymát egy fazékban, majd hagyja rövid ideig felforrni.

5. Lépés

Tegye bele az előzőleg főzött kelbimbót és a pirított kasseler sertésszalonnát egy tűzálló tálba.

6. Lépés

Öntse a szószot a kelbimbóra és a kasszlerre, majd szórja rá az reszelt sajtot.

7. Lépés

Sütse az öntetes ételt 20-25 percig, amíg aranysárga nem lesz.

8. Lépés

Hagyja pihenni a kasseler kelkáposzta-felfújtat rövid ideig, mielőtt felszolgálná.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új