HIRDETŐ

Forrás: canva

Kebab

A kebap, a Közel-Keleten és a Balkán-félsziget országaiban nagyon népszerű étel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirke, marha vagy bárány hús Hozzáadott
  • 2 Szál zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 Szál paradicsom Hozzáadott
  • 2 Fej hagyma Hozzáadott
  • 1 kis doboz joghurt Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 csipet színes bors Hozzáadott
  • Fűszerek: curry, római kömény koriander oregano Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 4 ks pitakenyér Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

- A húst kockákra vágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk ázni a fűszerekben kb. 15 percig.

2. Lépés

- Közben a zöldségeket is felkockázzuk és a húshoz adjuk.

3. Lépés

- Tűzhelyen, grillen vagy sütőben pároljuk a húst és a zöldségeket, amíg a hús nem lesz aranybarna színű.

4. Lépés

- A pitakenyeret melegítsük elő a sütőben, majd vágjuk fel és töltsük meg a húsos keverékkel.

5. Lépés

- A joghurttal, hagymával, fokhagymával ízesítsük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új