HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Kevergetve sült fűszeres zöldséges vegetáriánus Hokkien tészta

A vegetáriánus hokkien tészta egy kiadós és ízletes étel Kína Hokkien tartományából. Sokféle friss és színes zöldséggel van tele, mindez vastag, gazdag tésztaalapon. Ez az étel ugyanolyan kellemes a szemnek, mint az ízlelésnek, biztosan nagyszerű étkezési élményt nyújt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 500 gms Hokkien tészta Hozzáadott
  • 1 Piros paprika, vékonyan felszeletelve Hozzáadott
  • 1 Sárga paprika, vékonyan felszeletelve Hozzáadott
  • 1 Sárgarépa, vékonyan felszeletelve Hozzáadott
  • 1 csésze Vöröskáposzta, aprítva Hozzáadott
  • 1 csésze Bok choy, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 csésze Gomba, szeletelve Hozzáadott
  • 2 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 2 EL növényi olaj Hozzáadott
  • 2 EL szójaszósz Hozzáadott
  • 1 evőkanál szezámolaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Tavaszi hagyma és szezámmag a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy egy nagy serpenyőben vagy wokban közepesen magas hőfokon felmelegítjük a növényi olajat.

2. Lépés

Ha az olaj felforrósodott, adjuk hozzá a fokhagymát, és addig pirítsuk, amíg illatos nem lesz.

3. Lépés

Adja a paprikát, a sárgarépát, a káposztát és a bok choy-t a serpenyőbe vagy wokba. Süssük a zöldségeket kevergetve, amíg megpuhulnak.

4. Lépés

Amíg a zöldségek főnek, készítse el a hokkien tésztát a csomagolás utasításai szerint. Ha megfőtt, lecsepegtetjük és félretesszük.

5. Lépés

Adja a főtt tésztát a serpenyőbe vagy wokba a zöldségekkel együtt. Adjuk hozzá a szójaszószt, a szezámolajat és a felszeletelt gombát. Ízesítsük sóval és borssal.

6. Lépés

Keverje össze az egészet, amíg a tészta és a zöldségek jól összekeverednek és bevonódnak a mártással.

7. Lépés

Tálalja a hokkien tésztát forrón, újhagymával és szezámmaggal díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új