HIRDETŐ

Forrás: jabiru from Canva

Kínai csirkeleves kukoricával

Nagyon gyakran készítem ezt a kínai csirkelevest kukoricával, mert gyors, egyszerű és finom.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirke Hozzáadott
  • 1 konzerva Kukorica Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 2 kanalak szójaszósz Hozzáadott
  • 1 chili Paprika (nem kötelező) Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Először készítsük elő a zöldségeket. Vágjuk apróra a hagymát, és zúzzuk össze a fokhagymát.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát. Fedjük le, és közepes lángon pároljuk kb. 10 percig, amíg a hagyma megpuhul.

3. Lépés

Adjuk hozzá a darabokra vágott csirkét, és pároljuk puhára.

4. Lépés

Adjuk hozzá a kukoricát, a felszeletelt sárgarépát, és öntsük fel 1 liter vízzel.

5. Lépés

Forraljuk fel, adjuk hozzá a szójaszószt és a vékonyra szeletelt chilit (ha használunk). Főzzük tovább 15-20 percig, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak.

6. Lépés

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és már kész is a leves.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák