HIRDETŐ
Forrás: Youtube
Klasszikus hagymás rostélyos
A sült hagyma sokaknak összefuttatja a nyálat a szájban. Pont emiatt annyira hivogató ennek a rostélyosnak az elkészítése. A pácolásra szánt időt leszámítva egy gyors főételként szolgál.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 2 szelet hús
- 1 ek Mustár
- 2 vöröshagyma
- 5 dkg liszt
- olaj
- só
- bors
- pirospaprika
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Az olajból, mustárból és pirospaprikából készítsünk pácot, és ebben pihentessük egy éjszakán át a kiklopfolt húsokat. Másnap sózzuk, egyik oldalát szórjuk meg liszttel és süssük meg forró olajban.
2. Lépés
A hagymát karikázzuk fel, egy tálban szórju meg liszttel és süssük ki ropogósra.
3. Lépés
Tálalásnál a sült hagymát a hús tetejére szokás pakolni.