HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Klasszikus hagymás rostélyos

A sült hagyma sokaknak összefuttatja a nyálat a szájban. Pont emiatt annyira hivogató ennek a rostélyosnak az elkészítése. A pácolásra szánt időt leszámítva egy gyors főételként szolgál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 2 szelet hús Hozzáadott
  • 1 ek Mustár Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma Hozzáadott
  • 5 dkg liszt Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • pirospaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az olajból, mustárból és pirospaprikából készítsünk pácot, és ebben pihentessük egy éjszakán át a kiklopfolt húsokat. Másnap sózzuk, egyik oldalát szórjuk meg liszttel és süssük meg forró olajban.

2. Lépés

A hagymát karikázzuk fel, egy tálban szórju meg liszttel és süssük ki ropogósra.

3. Lépés

Tálalásnál a sült hagymát a hús tetejére szokás pakolni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új