HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Klasszikus hagymás rostélyos

A sült hagyma sokaknak összefuttatja a nyálat a szájban. Pont emiatt annyira hivogató ennek a rostélyosnak az elkészítése. A pácolásra szánt időt leszámítva egy gyors főételként szolgál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 2 szelet hús Hozzáadott
  • 1 ek Mustár Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma Hozzáadott
  • 5 dkg liszt Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • pirospaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az olajból, mustárból és pirospaprikából készítsünk pácot, és ebben pihentessük egy éjszakán át a kiklopfolt húsokat. Másnap sózzuk, egyik oldalát szórjuk meg liszttel és süssük meg forró olajban.

2. Lépés

A hagymát karikázzuk fel, egy tálban szórju meg liszttel és süssük ki ropogósra.

3. Lépés

Tálalásnál a sült hagymát a hús tetejére szokás pakolni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek