HIRDETŐ
Forrás: M.studio for Adobe Stock
Klasszikus hús fondue húslevessel
A hagyományos, kiadós és finom hús fondue a tökéletes középpontja egy hangulatos vacsorának. A fondue négy különböző húsfajtából áll, amelyet fűszeres mártással tálalnak. Élvezzék ezt a társasági étkezést családjukkal és barátaikkal.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hús
- 200 g marhahús
- 200 g Csirkemell
- 200 g sertéshús
- 200 g bárányhús
Mártogatós szószok
- 100 ml BBQ-szósz
- 100 ml Fokhagymaszósz
- 100 ml chiliszósz
- 100 ml édes mustármártás
Egyéb
- 2 l marhahúsleves
- 1 Darab Fondue-készlet
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
1. Vágja a húst szájbarát darabokra.
2. Lépés
Melegítse fel a marhahúslevest egy fazékban.
3. Lépés
Öntse a meleg levest a fondue készletbe.
4. Lépés
3. Mindenki vesz egy darab húst, és belemártja a forró levesbe, amíg megfő.
5. Lépés
Akkor mindenki belemeríti a főtt húsát a kedvenc mártásába, és élvezi!