HIRDETŐ

Forrás: M.studio for Adobe Stock

Klasszikus hús fondue húslevessel

A hagyományos, kiadós és finom hús fondue a tökéletes középpontja egy hangulatos vacsorának. A fondue négy különböző húsfajtából áll, amelyet fűszeres mártással tálalnak. Élvezzék ezt a társasági étkezést családjukkal és barátaikkal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 200 g marhahús Hozzáadott
  • 200 g Csirkemell Hozzáadott
  • 200 g sertéshús Hozzáadott
  • 200 g bárányhús Hozzáadott

Mártogatós szószok

  • 100 ml BBQ-szósz Hozzáadott
  • 100 ml Fokhagymaszósz Hozzáadott
  • 100 ml chiliszósz Hozzáadott
  • 100 ml édes mustármártás Hozzáadott

Egyéb

  • 2 l marhahúsleves Hozzáadott
  • 1 Darab Fondue-készlet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. Vágja a húst szájbarát darabokra.

2. Lépés

Melegítse fel a marhahúslevest egy fazékban.

3. Lépés

Öntse a meleg levest a fondue készletbe.

4. Lépés

3. Mindenki vesz egy darab húst, és belemártja a forró levesbe, amíg megfő.

5. Lépés

Akkor mindenki belemeríti a főtt húsát a kedvenc mártásába, és élvezi!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új