HIRDETŐ

Forrás: cookedphotos from Getty Images Signature

Kofta kebab

A kofta kebab egy egzotikus étel, amelynek gyökerei a közel-keleti konyhában találhatók. Intenzív, lélegzetelállító ízvilág jellemzi, amely tökéletesen párosul az enyhén fűszeres mártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 800 g Darált bárányhús Hozzáadott
  • 1 pcs nagy hagyma Hozzáadott
  • 4 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Sók Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fahéj Hozzáadott
  • 1 teáskanál koriandermag Hozzáadott
  • 1 teáskanál Cayenne-i bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Friss menta Hozzáadott
  • 2 kanalak friss petrezselyem Hozzáadott
  • 2 kanalak Olívaolajok Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Kezdjük a hagyma és a fokhagyma finomra vágásával. Ezután keverje össze a darált húst, az apróra vágott hagymát és fokhagymát, valamint az összes fűszert és fűszernövényt egy tálban.

2. Lépés

A hús elkészítésekor ne feledje, hogy alaposan összekeverje - a keverék egyenletessége a kulcs a kebab tökéletes állagának eléréséhez.

3. Lépés

A kebab formázása az Ön fantáziájára van bízva. A Közel-Keleten hosszúkás húsgombócokat formáznak belőle. Minden kebabhoz körülbelül 2 evőkanálnyi húsra lesz szüksége.

4. Lépés

Miután a kebabokat megformáztuk, tegyük őket egy felforrósított serpenyőbe 2 evőkanál olívaolajjal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új