HIRDETŐ
Forrás: stitchik from Getty Images
Konzerv bab leves
Ez a könnyű házi bab leves recept tökéletes a hideg napokra. A leves kielégítő, egészséges és nagyon ízletes. Elkészítheti azt konzerv bab használatával, ami jelentősen lerövidíti az előkészítési időt.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 lehet bab
- 1 üveg hagyma
- 2 fogak fokhagyma
- 3 üveg zöldségleves
- 1 teáskanál édes paprika
- 1 csipetnyi Só
- 1 csipetnyi bors
- 2 pcs Burgonya
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
Közepes lángon, egy nagy fazékban, melegítsd fel az olajat. Adj hozzá hagymát és fokhagymát, és pirítsd addig, amíg a hagyma átlátszó lesz.
2. Lépés
Adj hozzá húslevest, konzervbabot, krumplit, paprikát, sót és borsot. Főzd alacsony hőmérsékleten körülbelül 30 percig, amíg a leves besűrűsödik.
3. Lépés
Ízlelje meg és ízesítsen ízlés szerint. Forrón szolgálja fel.