HIRDETŐ

Forrás: stitchik from Getty Images

Konzerv bab leves

Ez a könnyű házi bab leves recept tökéletes a hideg napokra. A leves kielégítő, egészséges és nagyon ízletes. Elkészítheti azt konzerv bab használatával, ami jelentősen lerövidíti az előkészítési időt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 lehet bab Hozzáadott
  • 1 üveg hagyma Hozzáadott
  • 2 fogak fokhagyma Hozzáadott
  • 3 üveg zöldségleves Hozzáadott
  • 1 teáskanál édes paprika Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Hozzáadott
  • 1 csipetnyi bors Hozzáadott
  • 2 pcs Burgonya Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Közepes lángon, egy nagy fazékban, melegítsd fel az olajat. Adj hozzá hagymát és fokhagymát, és pirítsd addig, amíg a hagyma átlátszó lesz.

2. Lépés

Adj hozzá húslevest, konzervbabot, krumplit, paprikát, sót és borsot. Főzd alacsony hőmérsékleten körülbelül 30 percig, amíg a leves besűrűsödik.

3. Lépés

Ízlelje meg és ízesítsen ízlés szerint. Forrón szolgálja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új