HIRDETŐ
Forrás: Olha_Afanasieva from Getty Images
Körte és rukkola saláta
Friss és lédús saláta, amely megjelenésével és ízével csábít. Remek választás könnyű ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Saláta
- 2 Darab körte
- 100 g rukkola
- 50 g Dió
Szöveg
- 3 kanalak olívaolaj
- 2 kanalak méz
- 1 csipetnyi Só
- Lenmag
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Vágja vékony szeletekre a körtét, aprítsa fel a diót.
2. Lépés
Helyezd a rukolát a tányérokra, majd tedd rá a körte szeleteket, végül szórd meg dióval.
3. Lépés
Készítse el a mártást: egy kis tálban keverjen össze 3 evőkanál olívaolajat és 2 evőkanál mézet. Fűszerezze sóval. Alaposan keverje össze.
4. Lépés
Öntsd le a salátát a szósszal közvetlenül tálalás előtt.
5. Lépés
Szórja meg a salátát lenmaggal.