HIRDETŐ

Forrás: Stefan Tomic for Getty Images

Krémjes kelbimbóleves

Egy csodásan krémes leves, amely a kelbimbó felhasználásával egyedi házi ízt kap.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Karalábé Hozzáadott
  • 1 Darab hagyma Hozzáadott
  • 1 Fokhagyma szegfűszeg fokhagyma Hozzáadott
  • 100 g bacon Hozzáadott
  • 1 l csirkeleves Hozzáadott
  • 200 ml tejszín Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Pinch bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: A kelbimbó leveshez készítse elő az összes hozzávalót, mossa meg a zöldségeket, és felezze meg a kelbimbót. Vágja apróra a hagymákat és a szalonnát.

2. Lépés

2. lépés: Hagyma, fokhagyma és szalonna pirítása

3. Lépés

3. lépés: Adjuk hozzá a kelbimbót a kelbimbóleveshez, és főzzük 20 percig.

4. Lépés

4. lépés: Adjuk hozzá a csirkehúslevest és főzzük tovább.

5. Lépés

5. lépés: Adjunk hozzá tejszínt és pürésítsük finomra a levest.

6. Lépés

6. lépés: Ízesítse meg a kelbimbó levest sóval és borssal, majd szolgálja fel. Adjunk hozzá néhány felét zöldséget és egy kevés Crème fraîche-t a díszítéshez.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új