HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: RitaE

Lila Káposzta Saláta

Friss és egészséges saláta könnyű étkezéshez vagy vedd magaddal a dolgodra. A lila káposzta gazdag rostban, C-vitaminban és K-vitaminban, ami jótékony hatással van az egészségedre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

Saláta

  • 1 Fej lila káposzta Hozzáadott
  • 1 Fej saláta Hozzáadott
  • 1 darab Zöld alma Hozzáadott
  • 1 ks sárgarépa Hozzáadott

Öntet

  • 3 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál balzsamecet Hozzáadott
  • 1 teáskanál méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Elkészítjük a salátát. A lila káposztát finomra vágjuk, a salátát megmossuk és szárazra töröljük. Az almát és a sárgarépát megtisztítjuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

2. Lépés

Elkészítjük az öntetet. Egy kis tálban összekeverjük az olívaolajt, a balzsamecetet, a mézet, sót és borsot.

3. Lépés

Összekeverjük a saláta hozzávalóit egy nagy tálban, hozzáadjuk az öntetet, és jól összekeverjük.

4. Lépés

Tálalás előtt pár percig hűtőben hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új