HIRDETŐ
Málna- pisztácia szelet
Tökéletes harmónia savanykás málnaíz és ropogós pisztácia között.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
12
Alapanyagok
- 200 g hosszú kekszek
Málna leves
- 400 g meggy
- 60 g Cukor
- 50 ml Eszkozok
- 2 kanalak Arany kalász vagy vanília puding
Krém
- 500 g mascarpone
- 250 g Túró
- 200 ml tejszínhab
- 2 kanalak Pisztácia krém
- ízlés szerint Cukor édesítőszer
Konzerv
- 150 g Fehér csokoládé
- 100 ml Tejszín habveréshez
A díszítéshez
- málna
- Fa pistácia
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Forma: 20x26 cm, ajánlom a magasságot legalább 8 cm
2. Lépés
Mentjük a jelenlegi szövegben: Egy réteg babapiskótát helyezünk el. A málnát cukorral kavargatjuk, és hozzáadjuk az aranykalászt vagy a vizben kevert pudingot.
3. Lépés
A málnák felét megkenjük a piskótára. Közben felverjük a krémet: mascarpone, tejszín, túró és édesítjük.
4. Lépés
Adjon hozzá 2 evőkanál pisztácia pasztát.
5. Lépés
A krém felét a megfőtt málnákra kenjük. Eloszlatjuk a maradék babapiskótát, megkenjük a maradék málnalekvár második felét és a krémmel.
6. Lépés
Felmelegítjük a tejet, leöntjük a csokoládét, simára keverjük és a süteményre öntjük.
7. Lépés
Hadd hűtsük le.
8. Lépés
Jó étvágyat💚🩷