HIRDETŐ
Málna- pisztácia szelet

Málna- pisztácia szelet

Tökéletes harmónia savanykás málnaíz és ropogós pisztácia között.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12

Alapanyagok

  • 200 g hosszú kekszek Hozzáadott

Málna leves

  • 400 g meggy Hozzáadott
  • 60 g Cukor Hozzáadott
  • 50 ml Eszkozok Hozzáadott
  • 2 kanalak Arany kalász vagy vanília puding Hozzáadott

Krém

  • 500 g mascarpone Hozzáadott
  • 250 g Túró Hozzáadott
  • 200 ml tejszínhab Hozzáadott
  • 2 kanalak Pisztácia krém Hozzáadott
  • ízlés szerint Cukor édesítőszer Hozzáadott

Konzerv

  • 150 g Fehér csokoládé Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín habveréshez Hozzáadott

A díszítéshez

  • málna Hozzáadott
  • Fa pistácia Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Forma: 20x26 cm, ajánlom a magasságot legalább 8 cm

2. Lépés

Mentjük a jelenlegi szövegben: Egy réteg babapiskótát helyezünk el. A málnát cukorral kavargatjuk, és hozzáadjuk az aranykalászt vagy a vizben kevert pudingot.

3. Lépés

A málnák felét megkenjük a piskótára. Közben felverjük a krémet: mascarpone, tejszín, túró és édesítjük.

4. Lépés

Adjon hozzá 2 evőkanál pisztácia pasztát.

5. Lépés

A krém felét a megfőtt málnákra kenjük. Eloszlatjuk a maradék babapiskótát, megkenjük a maradék málnalekvár második felét és a krémmel.

6. Lépés

Felmelegítjük a tejet, leöntjük a csokoládét, simára keverjük és a süteményre öntjük.

7. Lépés

Hadd hűtsük le.

8. Lépés

Jó étvágyat💚🩷

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új