HIRDETŐ
Málna- pisztácia szelet

Málna- pisztácia szelet

Tökéletes harmónia savanykás málnaíz és ropogós pisztácia között.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12

Alapanyagok

  • 200 g hosszú kekszek Hozzáadott

Málna leves

  • 400 g meggy Hozzáadott
  • 60 g Cukor Hozzáadott
  • 50 ml Eszkozok Hozzáadott
  • 2 kanalak Arany kalász vagy vanília puding Hozzáadott

Krém

  • 500 g mascarpone Hozzáadott
  • 250 g Túró Hozzáadott
  • 200 ml tejszínhab Hozzáadott
  • 2 kanalak Pisztácia krém Hozzáadott
  • ízlés szerint Cukor édesítőszer Hozzáadott

Konzerv

  • 150 g Fehér csokoládé Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín habveréshez Hozzáadott

A díszítéshez

  • málna Hozzáadott
  • Fa pistácia Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Forma: 20x26 cm, ajánlom a magasságot legalább 8 cm

2. Lépés

Mentjük a jelenlegi szövegben: Egy réteg babapiskótát helyezünk el. A málnát cukorral kavargatjuk, és hozzáadjuk az aranykalászt vagy a vizben kevert pudingot.

3. Lépés

A málnák felét megkenjük a piskótára. Közben felverjük a krémet: mascarpone, tejszín, túró és édesítjük.

4. Lépés

Adjon hozzá 2 evőkanál pisztácia pasztát.

5. Lépés

A krém felét a megfőtt málnákra kenjük. Eloszlatjuk a maradék babapiskótát, megkenjük a maradék málnalekvár második felét és a krémmel.

6. Lépés

Felmelegítjük a tejet, leöntjük a csokoládét, simára keverjük és a süteményre öntjük.

7. Lépés

Hadd hűtsük le.

8. Lépés

Jó étvágyat💚🩷

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek