HIRDETŐ

Forrás: brasovianu from Getty Images

Marhagulyás sörrel

Recept egy finom marhapörköltre a sötét sörre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 kg Marhahús Hozzáadott
  • 4 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 3 kanalak Olajok Hozzáadott
  • 1 Kanál édes paprika Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 1 darab piros paprika Hozzáadott
  • 2 darab Paradicsom Hozzáadott
  • 12 l Sötét sör Hozzáadott
  • 2 kanalak Durva szemű mustár Hozzáadott
  • 2 kanalak sima liszt Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Jól felhevített olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a húskockákat. A húst mindkét oldalát jól megsütjük, hogy minden szaftot felszívjon.

2. Lépés

Amikor a hús mindkét oldalát megpirítottuk, adjuk hozzá a fűszereket - sót, paprikát, borsot és köményt. Fontos, hogy a paprikát most adjuk hozzá. Ha korábban adjuk hozzá, égni kezd, és kellemetlen utóízt ad.

3. Lépés

A sült húsra öntse rá a sör körülbelül felét, majd adja hozzá az apróra vágott paprikát, paradicsomot és mustárt. Hagyjuk párolódni, és hagyjuk, hogy a sörből az alkohol elpárologjon.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a maradék sört, és töltsük fel vízzel, hogy a folyadék éppen csak a hús fölé érjen. Főzzük a pörköltet közepes lángon kb. 2 órán át, egy óra után megkeverve.

5. Lépés

Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a vízben feloldott lisztet, hagyjuk főni, és gyakran kevergetjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új