HIRDETŐ

Forrás: brasovianu from Getty Images

Marhagulyás sörrel

Recept egy finom marhapörköltre a sötét sörre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 kg Marhahús Hozzáadott
  • 4 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 3 kanalak Olajok Hozzáadott
  • 1 Kanál édes paprika Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 1 darab piros paprika Hozzáadott
  • 2 darab Paradicsom Hozzáadott
  • 12 l Sötét sör Hozzáadott
  • 2 kanalak Durva szemű mustár Hozzáadott
  • 2 kanalak sima liszt Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Jól felhevített olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a húskockákat. A húst mindkét oldalát jól megsütjük, hogy minden szaftot felszívjon.

2. Lépés

Amikor a hús mindkét oldalát megpirítottuk, adjuk hozzá a fűszereket - sót, paprikát, borsot és köményt. Fontos, hogy a paprikát most adjuk hozzá. Ha korábban adjuk hozzá, égni kezd, és kellemetlen utóízt ad.

3. Lépés

A sült húsra öntse rá a sör körülbelül felét, majd adja hozzá az apróra vágott paprikát, paradicsomot és mustárt. Hagyjuk párolódni, és hagyjuk, hogy a sörből az alkohol elpárologjon.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a maradék sört, és töltsük fel vízzel, hogy a folyadék éppen csak a hús fölé érjen. Főzzük a pörköltet közepes lángon kb. 2 órán át, egy óra után megkeverve.

5. Lépés

Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a vízben feloldott lisztet, hagyjuk főni, és gyakran kevergetjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek