HIRDETŐ

Forrás: phbcz from Getty Images

Marhagulyás tésztával

Tökéletes recept a marhapörkölt tésztával, amit különleges eseményekre szoktam készíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Marhahús Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 darab The Onion Hozzáadott
  • 1 darab piros paprika Hozzáadott
  • 1 darab zöldpaprika Hozzáadott
  • 3 darab Sárgarépa Hozzáadott
  • 2 kanalak édes paprika Hozzáadott
  • 750 ml Marhahúsleves Hozzáadott
  • 250 g Tészta Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst körülbelül 3x3 cm-es darabokra vágjuk.

2. Lépés

A hagymát, a fokhagymát és a paprikát apróra vágjuk. A sárgarépát karikákra vágjuk. Ne felejtsük el, hogy a pörköltben lévő zöldségek jelentősen hozzájárulnak a pörkölt ízéhez és a mártás állagához.

3. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és pároljuk, amíg a hagyma kissé megbarnul. Nagyon fontos, hogy ebben a szakaszban rendszeresen keverjük, nehogy a hagyma és a fokhagyma megégjen.

4. Lépés

Adja hozzá a húst, a paprikát és a sárgarépát. Pirítsuk kb. 10 percig, majd adjunk hozzá édes paprikát, sót és borsot ízlés szerint.

5. Lépés

Öntsük fel a húslevessel, adjuk hozzá a zöldségeket, és lassan pároljuk kb. 1 órán át.

6. Lépés

Főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint, majd szűrjük le.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új