HIRDETŐ

Forrás: Mykola Lunov from Canva

Marhahús zöldségekkel

Marhapörkölt zöldségekkel, ebédre vagy vacsorára alkalmas.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Marhahús Hozzáadott
  • 1 darab nagy sárgarépa Hozzáadott
  • 2 Szárak Zeller Hozzáadott
  • 1 darab nagy hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 darab Paprika Hozzáadott
  • 200 g Gomba Hozzáadott
  • 500 ml Húsleves Hozzáadott
  • 3 EK Olajok Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

A húst feldaraboljuk és megsózzuk. Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és süssük aranyszínűre a húst.

2. Lépés

A sárgarépát, a zellert és a hagymát apróra vágjuk. A fokhagymát nyomjuk át egy présen.

3. Lépés

A sült húst tegye át egy lábasba, és pirítsa meg az apróra vágott zöldségeket a fokhagymával egy serpenyőben. Hagyom, hogy a zöldségek közepes lángon piruljanak, hogy felvegyenek egy kis színt és ízt.

4. Lépés

Adja a sült zöldségeket a húshoz a fazékban, keverje össze, és öntse hozzá a húslevest. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott paprikát és gombát, és hagyjuk az egészet kb. 1 órán át párolódni.

5. Lépés

A húsnak gyönyörűen puhának kell lennie, a mártásnak pedig sűrűnek. Ha a mártás túl híg, sima liszttel sűrítheti.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új