HIRDETŐ

Forrás: Mykola Lunov from Canva

Marhahús zöldségekkel

Marhapörkölt zöldségekkel, ebédre vagy vacsorára alkalmas.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Marhahús Hozzáadott
  • 1 darab nagy sárgarépa Hozzáadott
  • 2 Szárak Zeller Hozzáadott
  • 1 darab nagy hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 darab Paprika Hozzáadott
  • 200 g Gomba Hozzáadott
  • 500 ml Húsleves Hozzáadott
  • 3 EK Olajok Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

A húst feldaraboljuk és megsózzuk. Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és süssük aranyszínűre a húst.

2. Lépés

A sárgarépát, a zellert és a hagymát apróra vágjuk. A fokhagymát nyomjuk át egy présen.

3. Lépés

A sült húst tegye át egy lábasba, és pirítsa meg az apróra vágott zöldségeket a fokhagymával egy serpenyőben. Hagyom, hogy a zöldségek közepes lángon piruljanak, hogy felvegyenek egy kis színt és ízt.

4. Lépés

Adja a sült zöldségeket a húshoz a fazékban, keverje össze, és öntse hozzá a húslevest. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott paprikát és gombát, és hagyjuk az egészet kb. 1 órán át párolódni.

5. Lépés

A húsnak gyönyörűen puhának kell lennie, a mártásnak pedig sűrűnek. Ha a mártás túl híg, sima liszttel sűrítheti.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek