HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/GwhuoCA-R5tSQNlJV-f6/ab6e44bcc2362d75f8e791631401db.jpeg)
Forrás: Ira Taskova from Canva
Mascarpone és eper torta
Ez a krémes mascarpone és eper torta tökéletes választás ünneplésekre, születésnapokra, vagy csak akkor, amikor épp kedved van valami édeshez.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
Szöveg
- 200 g önserkentő liszt
- 150 g cukor
- 100 g vaj
- 3 db Tojás
- 1 db sütőpor
- 1 db vanília
Krém
- 500 g mascarpone
- 200 g Savanyú
- 100 g cukor
Dísztárgy
- 500 g Eper
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Keverje össze a tészta hozzávalóit és süssön előmelegített 180°C-os sütőben körülbelül 40 percig.
2. Lépés
Eközben készítse el a krémet a mascarpone, tejszín és cukor simára keverésével.
3. Lépés
Miután a torta tészta kihűlt, vágja félbe, és kenje meg egy részét a krémmel.
4. Lépés
A krém egy részére szórja a szamócákat, adj hozzá a test második felét, kenje meg a maradék krémmel, és díszítse a maradék szamócával.
5. Lépés
Hűtsük a hűtőben legalább 2 órán keresztül felszolgálás előtt.