HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/wBwmsEHriQMIvqteoCkz/d6bdc1e31052aa39b4d342cf73389d.png)
Mascarponés eperkrém
Gyorsan elkészíthető, sütés nélküli eperdesszert, mely néhány perc alatt elkészíthető, például váratlan vendégek érkezése esetén.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 200 g Piskóta
- 500 g Eper
- 500 g mascarpone
- 200 ml Tejszínhab
- 100 g Porcukor
- 2 kanalak Citromleve
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
A poharak aljára helyezünk piskótát.
2. Lépés
A tejszínt mascarponéval és porcukorral összekeverjük.
3. Lépés
Tisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk az epret.
4. Lépés
Az aprósüteményekre eperdarabokat helyezünk és a keverék felét.
5. Lépés
Adjunk hozzá egy újabb réteg piskótát és ismét adjunk hozzá epret és krémet.
6. Lépés
A tetejét eperrel díszítjük és hagyjuk kihűlni.