HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/lQdwAoPaBXGrt1BH25rX/0fa31728b5c74534883fa61e9425c6.png)
Mascarponés epertorta
Ez az eper torta mascarponéval tökéletes kombinációja a kétféle édességnek és frissességnek. Nagyon egyszerű elkészíteni, és az egész család biztosan szeretni fogja.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 2 bögre sima liszt speciális
- 1 tojás
- 1⁄2 bögre cukor
- 1⁄2 bögre vaj
- 1 kanalak szódabikarbóna
- 1 kanál Vaníliás cukor
- 200 g mascarpone
- 1⁄4 bögre porcukor
- 1 Kanál Citromlé
- 2 bögrék Eper
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Készítse el a tésztát úgy, hogy összekeveri a lisztet, tojást, cukrot, vajat, sütõport és vaníliás cukrot. Homogén tészta keletkezik.
2. Lépés
Kenje a tésztát egy tepsire és süsse 180 fokon előmelegített sütőben kb. 15 percig. Hagyja kihűlni.
3. Lépés
Keverje össze a mascarponét, a porcukrot és a citromlevet egy tálban. Ezután krém keletkezik.
4. Lépés
Öntse a hideg tésztára a eperkrémet, és díszítse friss eperrel.