HIRDETŐ

Mascarponés epertorta

Ez az eper torta mascarponéval tökéletes kombinációja a kétféle édességnek és frissességnek. Nagyon egyszerű elkészíteni, és az egész család biztosan szeretni fogja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 2 bögre sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 12 bögre cukor Hozzáadott
  • 12 bögre vaj Hozzáadott
  • 1 kanalak szódabikarbóna Hozzáadott
  • 1 kanál Vaníliás cukor Hozzáadott
  • 200 g mascarpone Hozzáadott
  • 14 bögre porcukor Hozzáadott
  • 1 Kanál Citromlé Hozzáadott
  • 2 bögrék Eper Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Készítse el a tésztát úgy, hogy összekeveri a lisztet, tojást, cukrot, vajat, sütõport és vaníliás cukrot. Homogén tészta keletkezik.

2. Lépés

Kenje a tésztát egy tepsire és süsse 180 fokon előmelegített sütőben kb. 15 percig. Hagyja kihűlni.

3. Lépés

Keverje össze a mascarponét, a porcukrot és a citromlevet egy tálban. Ezután krém keletkezik.

4. Lépés

Öntse a hideg tésztára a eperkrémet, és díszítse friss eperrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új