HIRDETŐ

Forrás: DiAnna Paulk from Getty Images

Medvehagyma mártás

Egy könnyű, frissítő és ízletes mártás, ami tökéletes grillpartikhoz vagy hideg tálakhoz. Ezt a receptet azért szeretjük, mert a medvehagyma természetes ízét ötvözi a hagyományos fűszerekkel, hogy egy valóban eredeti és egészséges mártást hozzon létre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 100 g medvehagyma Hozzáadott
  • 200 ml joghurt Hozzáadott
  • 1 Slice citrom Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Tisztítsuk meg a medvehagymát, majd vágjuk apróra.

2. Lépés

Keverjük össze a joghurtot, a medvehagymát, a citromlevet, a sót és a borsot egy tálban.

3. Lépés

Hagyjuk a mártást hűlni a hűtőben legalább 1 órán keresztül, hogy az ízek összeérjenek.

4. Lépés

Kóstoljuk meg, és szükség esetén ízesítsük újra sóval és borssal.

5. Lépés

Tálaljuk hidegen, friss zöldségekkel vagy grillelt húsokkal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új