HIRDETŐ
Forrás: DiAnna Paulk from Getty Images
Medvehagyma mártás
Egy könnyű, frissítő és ízletes mártás, ami tökéletes grillpartikhoz vagy hideg tálakhoz. Ezt a receptet azért szeretjük, mert a medvehagyma természetes ízét ötvözi a hagyományos fűszerekkel, hogy egy valóban eredeti és egészséges mártást hozzon létre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 100 g medvehagyma
- 200 ml joghurt
- 1 Slice citrom
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Tisztítsuk meg a medvehagymát, majd vágjuk apróra.
2. Lépés
Keverjük össze a joghurtot, a medvehagymát, a citromlevet, a sót és a borsot egy tálban.
3. Lépés
Hagyjuk a mártást hűlni a hűtőben legalább 1 órán keresztül, hogy az ízek összeérjenek.
4. Lépés
Kóstoljuk meg, és szükség esetén ízesítsük újra sóval és borssal.
5. Lépés
Tálaljuk hidegen, friss zöldségekkel vagy grillelt húsokkal.