HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Medvehagymapesto egyszerűen

Most a tavaszi időszakban mindenki medvehagymát gyűjt. Itt egy szuper recept a felhasználására.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 csokor medvehagyma Hozzáadott
  • 5 dkg parmezán Hozzáadott
  • 5 dkg fenyőmag Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 112 dl olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A medvehagyma leveleit megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk és a parmezánt kockákra vágjuk.

2. Lépés

Egy késes aprítóba összeaprítjuk a medvehagymát, a fenyőmagot, a parmezánt és a fokhagymát. Enyhén sózzuk borsozzuk hozzáadjuk az olívaolajat és tovább keverjük az aprítóval, míg krémes állagú lesz.

3. Lépés

Ha kész üvegbe tesszük és hűtőben tároljuk. Használhatjuk tésztához, tojásos és burgonyás ételekhez, vagy akár friss piritosra is kenhetjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új