HIRDETŐ

Forrás: FB: Retro sütik és ételek

Medvehagymás pogácsa zsírral

A medvehagymás pogácsa egy fantasztikus választás, ha valami újat szeretnénk kipróbálni. Az erős medvehagyma íze harmonikusan keveredik a zsírral, egy igazi ízorgia.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Tészta

  • 500 g liszt Hozzáadott
  • 25 g élesztő Hozzáadott
  • 250 ml tej Hozzáadott
  • 10 g cukor Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott

Töltelék

  • 200 g medvehagyma Hozzáadott
  • 200 g zsír Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben.

2. Lépés

A liszthez adjuk a felfuttatott élesztőt, a sót és alaposan összegyúrjuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a felaprított medvehagymát és a zsírt, majd jól összegyúrjuk.

4. Lépés

Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát, majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a pogácsákat.

5. Lépés

200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

6. Lépés

Tálalás előtt hagyjuk kihűlni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek