HIRDETŐ

Forrás: FB: Retro sütik és ételek

Medvehagymás pogácsa zsírral

A medvehagymás pogácsa egy fantasztikus választás, ha valami újat szeretnénk kipróbálni. Az erős medvehagyma íze harmonikusan keveredik a zsírral, egy igazi ízorgia.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Tészta

  • 500 g liszt Hozzáadott
  • 25 g élesztő Hozzáadott
  • 250 ml tej Hozzáadott
  • 10 g cukor Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott

Töltelék

  • 200 g medvehagyma Hozzáadott
  • 200 g zsír Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben.

2. Lépés

A liszthez adjuk a felfuttatott élesztőt, a sót és alaposan összegyúrjuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a felaprított medvehagymát és a zsírt, majd jól összegyúrjuk.

4. Lépés

Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát, majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a pogácsákat.

5. Lépés

200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

6. Lépés

Tálalás előtt hagyjuk kihűlni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új