HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/S6ZyPkWNQrWJ2EC1xqbV/fccecb9c02ef7c6065128952a8fd26.jpg)
Medvehagymás tészta
A fettuccine medvehagyma pestóval egy ízletes szezonális étel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1⁄2 csomag Fettuccine tészta
- Medvefokhagyma
- olívaolaj
- fokhagyma
- fenyőmag
- 1 evőkanál citromlé
- parmezán
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
A medvehagymás pestót úgy készítjük, hogy összemixeljük a medvehagyma leveleit, a fenyőmagot, a tengeri sót, a préselt fokhagymát, a citromlevet és az olívaolajat. Az egyes hozzávalók arányát szabályozza a medvehagyma mennyisége és az egyéni ízlés, de a végeredménynek mártás állagúnak kell lennie. A tésztát főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint. Tálaljuk a pestóval összekevert tésztát, majd reszelt parmezánnal meghintve.