HIRDETŐ

Medvehagymás tészta

A fettuccine medvehagyma pestóval egy ízletes szezonális étel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 12 csomag Fettuccine tészta Hozzáadott
  • Medvefokhagyma Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • fokhagyma Hozzáadott
  • fenyőmag Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • parmezán Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.

A medvehagymás pestót úgy készítjük, hogy összemixeljük a medvehagyma leveleit, a fenyőmagot, a tengeri sót, a préselt fokhagymát, a citromlevet és az olívaolajat. Az egyes hozzávalók arányát szabályozza a medvehagyma mennyisége és az egyéni ízlés, de a végeredménynek mártás állagúnak kell lennie. A tésztát főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint. Tálaljuk a pestóval összekevert tésztát, majd reszelt parmezánnal meghintve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új