HIRDETŐ

Melegítő borsóleves: A téli időszakra

Egy olyan leves, amely tökéletesen alkalmazkodik a hideg téli napokhoz.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csomag borsó megtisztítva és felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Fej nagy vöröshagyma durvára vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 evőkanál zsír Hozzáadott
  • 2 l húsleves Hozzáadott
  • 12 Csésze zöldség opcionális pl zeller Hozzáadott
  • karalábé Hozzáadott
  • cékla Hozzáadott
  • stb Hozzáadott
  • 12 Csésze tejföl Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • kakukkfű ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát, fokhagymát, és zsírt egy nagy lábasban hevítsük fel.

2. Lépés

Adjunk hozzá petrezselymet, sót, borsot és köményt, és főzzük össze pár percig.

3. Lépés

Adjunk hozzá a borsót és a húsleves alaplét, és főzzük össze 20-25 percig, amíg a borsó teljesen puhává válik.

4. Lépés

Töröljük át a borsólevest egy botmixerrel, vagy turmixoljuk össze, ha szeretnénk simább állagú levest.

5. Lépés

Ha kívánjuk, adjunk hozzá 1 csésze tejfölt, és melegítsük át.

6. Lépés

Tálaljuk melegen, és díszíthetjük petrezselyemmel vagy sajttal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek