HIRDETŐ

Melegítő borsóleves: A téli időszakra

Egy olyan leves, amely tökéletesen alkalmazkodik a hideg téli napokhoz.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csomag borsó megtisztítva és felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Fej nagy vöröshagyma durvára vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 evőkanál zsír Hozzáadott
  • 2 l húsleves Hozzáadott
  • 12 Csésze zöldség opcionális pl zeller Hozzáadott
  • karalábé Hozzáadott
  • cékla Hozzáadott
  • stb Hozzáadott
  • 12 Csésze tejföl Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • kakukkfű ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát, fokhagymát, és zsírt egy nagy lábasban hevítsük fel.

2. Lépés

Adjunk hozzá petrezselymet, sót, borsot és köményt, és főzzük össze pár percig.

3. Lépés

Adjunk hozzá a borsót és a húsleves alaplét, és főzzük össze 20-25 percig, amíg a borsó teljesen puhává válik.

4. Lépés

Töröljük át a borsólevest egy botmixerrel, vagy turmixoljuk össze, ha szeretnénk simább állagú levest.

5. Lépés

Ha kívánjuk, adjunk hozzá 1 csésze tejfölt, és melegítsük át.

6. Lépés

Tálaljuk melegen, és díszíthetjük petrezselyemmel vagy sajttal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új