HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Mesésen omlós báránysült

Báránycomb, ami elolvad a nyelven.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg báránycomb Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • a négy szín fűszerei Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • Kakukkfű Hozzáadott
  • 3 db The Onion Hozzáadott
  • 3 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 Cseresznye paradicsom Hozzáadott
  • 3 db színes paprika Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 3 dcl fehér bor Hozzáadott
  • 5 dcl melegvíz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A bárányhúst megtisztítjuk, sózzuk és fűszerezzük. Megtisztítjuk a répát, hagymát, zellert, paradicsomot és paprikát.

2. Lépés

Az edényt alufóliával béleljük ki. Beletesszük a répát, paradicsomot, paprikát, apróra vágott hagymát és a fokhagymagerezdeket.

3. Lépés

A zöldségre báránycomb kerül. Adjuk hozzá a rozmaringot és a kakukkfűt. Megöntözzük vizet és bort.

4. Lépés

Minden húst alufóliába csomagolunk, hogy a lé ne szivárogjon ki. Az így előkészített húst 170 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és 2 és fél órán keresztül sütjük.

5. Lépés

Ezután elszakíthatjuk az alufóliát, és a húst további 20 percig süthetjük 200 fokon. A húst szolgálás előtt még legalább 20 percig hagyjuk állni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új