HIRDETŐ

Forrás: Rus32 from Getty Images

Mézes csirkehús

Ez egy egyszerű recept a csodálatos grillezett csirkehúsra, amelyet mézes pácban marinálunk. Ez az egyedi kombináció ízletes, puha és szaftos csirkehúst eredményez, amely a grillen mesés.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 4 Darabok csirkemell Hozzáadott

Pácolás

  • 4 kanalak Méz Hozzáadott
  • 2 kanalak Szójaszósz Hozzáadott
  • 2 db citrom Hozzáadott
  • 4 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Készítsen marinádot. Keverje össze a mézet a szójaszósszal, a préselt fokhagymával és a citromlével.

2. Lépés

A csirke mellét mossuk meg, töröljük szárazra és kenjük be az előkészített páclével. Hagyjuk a húst pihenni a hűtőben legalább 1-2 órán át.

3. Lépés

Süssük meg a húst a grillen mindkét oldalról aranybarnára. Szolgálás előtt hagyja egy ideig pihenni.

4. Lépés

Szöveg

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új