HIRDETŐ
Forrás: Rus32 from Getty Images
Mézes csirkehús
Ez egy egyszerű recept a csodálatos grillezett csirkehúsra, amelyet mézes pácban marinálunk. Ez az egyedi kombináció ízletes, puha és szaftos csirkehúst eredményez, amely a grillen mesés.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hús
- 4 Darabok csirkemell
Pácolás
- 4 kanalak Méz
- 2 kanalak Szójaszósz
- 2 db citrom
- 4 db gerezd fokhagyma
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Készítsen marinádot. Keverje össze a mézet a szójaszósszal, a préselt fokhagymával és a citromlével.
2. Lépés
A csirke mellét mossuk meg, töröljük szárazra és kenjük be az előkészített páclével. Hagyjuk a húst pihenni a hűtőben legalább 1-2 órán át.
3. Lépés
Süssük meg a húst a grillen mindkét oldalról aranybarnára. Szolgálás előtt hagyja egy ideig pihenni.
4. Lépés
Szöveg