HIRDETŐ
Mézes dijoni mustáros csirkemell

Mézes dijoni mustáros csirkemell

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemell Hozzáadott
  • 6 EK sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 12 tk őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 tk Fokhagyma fűszer Hozzáadott
  • 1 tk Apróra vágott rozmaring Hozzáadott
  • 1 tk Ha nincs otthon görög búza, akkor hagyja ki Hozzáadott
  • Rizs Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A csirkehúst megtisztítjuk és szeletekre vágjuk.

2. Lépés

Adjunk hozzá lisztet, fekete borsot, sót, rozmaringot, fokhagymát és fűszereket egy mélyebb tányérba, és keverjük össze.

3. Lépés

A csirke mellét a keverékbe mindkét oldalán bevonjuk, majd egy forró serpenyőbe tesszük, ahol hozzáadunk olajat és vajat, végül hozzáadjuk a csirke darabokat.

4. Lépés

Amikor mindet letartóztatták, félretesszük őket.

5. Lépés

A sütőbe adjunk hozzá egy kanál vajat, és adjunk hozzá apróra vágott hagymát.

6. Lépés

Amíg a hagyma pirul, addig keverjük össze a tányérban a mézet, a mustárt és a Worcester szószt.

7. Lépés

Ha a hagyma megpirult, adjuk hozzá a mézes mustárt és a mártást, majd keverjük össze.

8. Lépés

Hozzáadjuk a tejszínt, a chili - ha szereted, és a csirke darabokat.

9. Lépés

Főzzük körülbelül 5 percig. A főzés után megszórhatjuk petrezselyemmel.

10. Lépés

Rizzsel tálaljuk, vagy a általad választott körettel.

11. Lépés

Jó étvágyat 😊

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új