HIRDETŐ
Mézes dijoni mustáros csirkemell

Mézes dijoni mustáros csirkemell

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemell Hozzáadott
  • 6 EK sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 12 tk őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 tk Fokhagyma fűszer Hozzáadott
  • 1 tk Apróra vágott rozmaring Hozzáadott
  • 1 tk Ha nincs otthon görög búza, akkor hagyja ki Hozzáadott
  • Rizs Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A csirkehúst megtisztítjuk és szeletekre vágjuk.

2. Lépés

Adjunk hozzá lisztet, fekete borsot, sót, rozmaringot, fokhagymát és fűszereket egy mélyebb tányérba, és keverjük össze.

3. Lépés

A csirke mellét a keverékbe mindkét oldalán bevonjuk, majd egy forró serpenyőbe tesszük, ahol hozzáadunk olajat és vajat, végül hozzáadjuk a csirke darabokat.

4. Lépés

Amikor mindet letartóztatták, félretesszük őket.

5. Lépés

A sütőbe adjunk hozzá egy kanál vajat, és adjunk hozzá apróra vágott hagymát.

6. Lépés

Amíg a hagyma pirul, addig keverjük össze a tányérban a mézet, a mustárt és a Worcester szószt.

7. Lépés

Ha a hagyma megpirult, adjuk hozzá a mézes mustárt és a mártást, majd keverjük össze.

8. Lépés

Hozzáadjuk a tejszínt, a chili - ha szereted, és a csirke darabokat.

9. Lépés

Főzzük körülbelül 5 percig. A főzés után megszórhatjuk petrezselyemmel.

10. Lépés

Rizzsel tálaljuk, vagy a általad választott körettel.

11. Lépés

Jó étvágyat 😊

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek