HIRDETŐ

Forrás: Oksana Shyriaieva from Getty Images

Mézes-fahéjas sült alma

Ez egy egyszerű, de nagyszerű desszert, amelyet könnyen el lehet készíteni. Az édes alma, a mennyei méz, az ízesítő fahéj és a ropogós dió együtt egy finom édességet alkotnak, amely tökéletes befejezése lehet egy jó étkezésnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks Nagy alma Hozzáadott
  • 100 g dió Hozzáadott
  • 4 ek Méz Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fahéj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Mossa meg az almákat, szárítsa meg őket, majd távolítsa el az almák közepét.

2. Lépés

Keverd össze a diót a mézzel és a fahéjjal. Az almákat töltse meg a keverékkel.

3. Lépés

Helyezd az almákat egy sütőállványon, majd sütse őket a sütőben 15-20 percig, vagy amíg az almák megpuhulnak.

4. Lépés

Hagyd az almákat pár percig hűlni, majd tálald őket.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új