HIRDETŐ
Forrás: Oksana Shyriaieva from Getty Images
Mézes-fahéjas sült alma
Ez egy egyszerű, de nagyszerű desszert, amelyet könnyen el lehet készíteni. Az édes alma, a mennyei méz, az ízesítő fahéj és a ropogós dió együtt egy finom édességet alkotnak, amely tökéletes befejezése lehet egy jó étkezésnek.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 ks Nagy alma
- 100 g dió
- 4 ek Méz
- 1 tk őrölt fahéj
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Mossa meg az almákat, szárítsa meg őket, majd távolítsa el az almák közepét.
2. Lépés
Keverd össze a diót a mézzel és a fahéjjal. Az almákat töltse meg a keverékkel.
3. Lépés
Helyezd az almákat egy sütőállványon, majd sütse őket a sütőben 15-20 percig, vagy amíg az almák megpuhulnak.
4. Lépés
Hagyd az almákat pár percig hűlni, majd tálald őket.