HIRDETŐ

Forrás: MajaMitrovic from Getty Images Signature

Mézes-mustáros csirkeragu tejszínesen

Egy ízletes és könnyen elkészíthető csirkés étel, amelyet mézes-mustáros szósszal és tejszínnel ízesítünk. Az édes és fűszeres ízkombináció tökéletes választás egy hangulatos hétvégéhez vagy egy különleges alkalomhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

A csirkéhez

  • 500 g csirkemell Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott

A szószhoz

  • 2 evőkanál méz Hozzáadott
  • 2 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 200 ml Tejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Először kockázzuk fel a csirkemellet, majd sózzuk és borsozzuk meg.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsünk olajat, majd adjuk hozzá a felkockázott hagymát és fokhagymát, és dinszteljük üvegesre.

3. Lépés

Tegyük hozzá a felkockázott csirkemellet, és süssük meg minden oldalán.

4. Lépés

Keverjünk össze egy tálban mézet és mustárt, majd adjuk hozzá a serpenyőbe, és keverjük össze a csirkével.

5. Lépés

Öntsük hozzá a tejszínt, és hagyjuk, hogy a szósz besűrűsödjön.

6. Lépés

Tálaljuk rizzsel, tésztával vagy kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új