HIRDETŐ

Forrás: atiana Volgutova from Getty Images

Mézszaft grillezett csirkeszárnyakhoz

Ez a könnyen elkészíthető, édes-csípős szósz ideális grillezett csirkeszárnyakhoz. Előre is elkészítheti, így időt spórolhat a grillezésnél.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Pácolás

  • 12 csészék Méz Hozzáadott
  • 12 csészék Szójaszósz Hozzáadott
  • citrom Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott

Csirke szárnyak

  • 112 kg Csirkeszárnyak Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Keverje össze a marinád összetevőit egy tálban.

2. Lépés

Alaposan mossa le és szárítsa meg a csirkeszárnyakat.

3. Lépés

Tegye a csirkeszárnyakat a páclébe és hagyja őket a hűtőben legalább 1 órán át pácban, ideális esetben egész éjszaka.

4. Lépés

Grillezze a szárnyakat előmelegített grillen közepes magas hőmérsékleten körülbelül 20 percig, vagy amíg teljesen meg nem főztek és szépen meg nem pirultak.

5. Lépés

A még forró szárnyakat kenje meg a maradék pácolóval és szolgálja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új