HIRDETŐ
Forrás: atiana Volgutova from Getty Images
Mézszaft grillezett csirkeszárnyakhoz
Ez a könnyen elkészíthető, édes-csípős szósz ideális grillezett csirkeszárnyakhoz. Előre is elkészítheti, így időt spórolhat a grillezésnél.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
Pácolás
- 1⁄2 csészék Méz
- 1⁄2 csészék Szójaszósz
- citrom
- 3 gerezd Fokhagyma
Csirke szárnyak
- 11⁄2 kg Csirkeszárnyak
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Keverje össze a marinád összetevőit egy tálban.
2. Lépés
Alaposan mossa le és szárítsa meg a csirkeszárnyakat.
3. Lépés
Tegye a csirkeszárnyakat a páclébe és hagyja őket a hűtőben legalább 1 órán át pácban, ideális esetben egész éjszaka.
4. Lépés
Grillezze a szárnyakat előmelegített grillen közepes magas hőmérsékleten körülbelül 20 percig, vagy amíg teljesen meg nem főztek és szépen meg nem pirultak.
5. Lépés
A még forró szárnyakat kenje meg a maradék pácolóval és szolgálja fel.