HIRDETŐ
Forrás: FB: Sałatki na każdą okazję
Nagymama húslevese recept
Egy finom húsleves recept nagymamától, tökéletes a hétvégi ebédre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 700 g Baromfihús
- 2 pcs sárgarépa
- 1 pcs hagyma
- 80 g Köles kasza
- 4 pcs Burgonya
- 2 pcs Babérlevelek
- 5 pcs egész bors
- 2 pcs Angol borsmag
- Petrezselyem szál
- só
- bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Mossa meg a húst. Tegye egy fazékba, öntsön rá 2 liter vizet és kezdje el főzni.
2. Lépés
Eltávolítani a lerakódást, csökkenteni a tüzet és hozzáadni az angolnádat, babérleveleket, borsmagokat és hagymát.
3. Lépés
Főzz mindent együtt 60 percig.
4. Lépés
Ezután adjuk hozzá a kockára vágott sárgarépát, petrezselymet és krumplit.
5. Lépés
Az árpakását többször át kell mosni hideg víz alatt.
6. Lépés
Vegyük ki a húst a fazékból és válasszuk le a csontját, majd adjuk hozzá a leveshez.
7. Lépés
Adjunk hozzá árpakását és főzzük a levest 25 percig. A végén adjunk hozzá aprított petrezselymet.
8. Lépés
Ízesítsd meg a levest sóval és borssal.