HIRDETŐ

Forrás: FB: Sałatki na każdą okazję

Nagymama húslevese recept

Egy finom húsleves recept nagymamától, tökéletes a hétvégi ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 700 g Baromfihús Hozzáadott
  • 2 pcs sárgarépa Hozzáadott
  • 1 pcs hagyma Hozzáadott
  • 80 g Köles kasza Hozzáadott
  • 4 pcs Burgonya Hozzáadott
  • 2 pcs Babérlevelek Hozzáadott
  • 5 pcs egész bors Hozzáadott
  • 2 pcs Angol borsmag Hozzáadott
  • Petrezselyem szál Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Mossa meg a húst. Tegye egy fazékba, öntsön rá 2 liter vizet és kezdje el főzni.

2. Lépés

Eltávolítani a lerakódást, csökkenteni a tüzet és hozzáadni az angolnádat, babérleveleket, borsmagokat és hagymát.

3. Lépés

Főzz mindent együtt 60 percig.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a kockára vágott sárgarépát, petrezselymet és krumplit.

5. Lépés

Az árpakását többször át kell mosni hideg víz alatt.

6. Lépés

Vegyük ki a húst a fazékból és válasszuk le a csontját, majd adjuk hozzá a leveshez.

7. Lépés

Adjunk hozzá árpakását és főzzük a levest 25 percig. A végén adjunk hozzá aprított petrezselymet.

8. Lépés

Ízesítsd meg a levest sóval és borssal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új