HIRDETŐ
Nyúl vadasan

Nyúl vadasan

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 Házi nyúl Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 4 db Fokhagymagerezdek Hozzáadott
  • 2 EK édes mártás Hozzáadott
  • 3 EK Fokhagyma mártás Hozzáadott
  • 200 g ízesített tejszín Hozzáadott
  • Marhapörkölt fűszerkeverék zacskóban Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • darált Fekete bors Hozzáadott
  • Red Füstölt paprika Hozzáadott
  • Csirke fűszerek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A nyulat felosztjuk, megtisztítjuk, felhasználjuk a lábait és a hátát. (A bordákból levest főzünk.) Tehetjük a tepsibe és megszórjuk sóval, paprikával, fekete borssal és csirke fűszerrel.

2. Lépés

Zöldségeket karikára vágunk a nyúlhoz,, a hagymát, a répát, a petrezselymet és a fokhagymát is hozzáadjuk. Adjunk hozzá mártást és édes szószot, valamint svícomb fűszert. Felöntjük vízzel és letakarva sütjük a sütőben körülbelül 1 órán keresztül /205 fokon.

3. Lépés

Figyeljük és szükség szerint öntözzük vízzel.

4. Lépés

Amikor megpuhul, vegyük ki a nyulat a tálból és csontozzuk ki, vágjuk kockákra.A zöldséget a levével és a tejszínnel turmixoljuk finom mártássá, de vigyázzunk, ne felejtsük el kivenni a fűszertartalmazó zacskót.

5. Lépés

A fazékba adjuk a nyúlhúst kockákra vágva, öntsük le zöldséglevet, szükség szerint adjunk hozzá vizet, hogy ne legyen túl sűrű, és főzzük meg. Igény szerint ízesíthetjük paprikával, sóval, aki akar, adjon hozzá vegeta-t.

6. Lépés

Pürével szolgáljuk fel. De a köret változó lehet. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új