HIRDETŐ
Nyúl vadasan

Nyúl vadasan

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 Házi nyúl Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 4 db Fokhagymagerezdek Hozzáadott
  • 2 EK édes mártás Hozzáadott
  • 3 EK Fokhagyma mártás Hozzáadott
  • 200 g ízesített tejszín Hozzáadott
  • Marhapörkölt fűszerkeverék zacskóban Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • darált Fekete bors Hozzáadott
  • Red Füstölt paprika Hozzáadott
  • Csirke fűszerek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A nyulat felosztjuk, megtisztítjuk, felhasználjuk a lábait és a hátát. (A bordákból levest főzünk.) Tehetjük a tepsibe és megszórjuk sóval, paprikával, fekete borssal és csirke fűszerrel.

2. Lépés

Zöldségeket karikára vágunk a nyúlhoz,, a hagymát, a répát, a petrezselymet és a fokhagymát is hozzáadjuk. Adjunk hozzá mártást és édes szószot, valamint svícomb fűszert. Felöntjük vízzel és letakarva sütjük a sütőben körülbelül 1 órán keresztül /205 fokon.

3. Lépés

Figyeljük és szükség szerint öntözzük vízzel.

4. Lépés

Amikor megpuhul, vegyük ki a nyulat a tálból és csontozzuk ki, vágjuk kockákra.A zöldséget a levével és a tejszínnel turmixoljuk finom mártássá, de vigyázzunk, ne felejtsük el kivenni a fűszertartalmazó zacskót.

5. Lépés

A fazékba adjuk a nyúlhúst kockákra vágva, öntsük le zöldséglevet, szükség szerint adjunk hozzá vizet, hogy ne legyen túl sűrű, és főzzük meg. Igény szerint ízesíthetjük paprikával, sóval, aki akar, adjon hozzá vegeta-t.

6. Lépés

Pürével szolgáljuk fel. De a köret változó lehet. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek