HIRDETŐ
Forrás: milanfoto from Getty Images Signaturre
Pácolt sertésszelet
Vörösborból, mézből, olívaolajból, fokhagymából és szójaszószból álló szuper pácban sült sertésszelet.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 db sertésszelet
- 1 db babérlevél
- 1 kanál őrölt fekete bors
- 3 gerezd Fokhagyma
- 1 kanál Sók
- 100 ml szójaszósz
- 100 ml Olívaolaj
- 50 ml Vörösbor
- 2 kanalak méz
- 1⁄2 csészék Fűszerek grillezett húsokhoz
HIRDETŐ
Eljárás
240 perc.
1. Lépés
Tisztítsa meg a szeleteket, és vágja őket kisebb darabokra. Tegyük őket egy tálba.
2. Lépés
Adjuk hozzá az összes többi hozzávalót, és keverjük jól össze. Javaslom, hogy a tésztát a kezünkkel keverjük össze, hogy az ízek jól összeérjenek. A húst teljesen be kell fednie a pácnak.
3. Lépés
Fedje le a tálat, és hagyja a húst a hűtőszekrényben legalább 3 órán át, de ideális esetben egy éjszakán át pácolódni. Ez idő alatt legalább egyszer keverje meg a húst.
4. Lépés
A pácolt szeleteket ezután grillen vagy serpenyőben elkészítheti. Grillezzük őket mindkét oldalukon körülbelül 5 percig.