HIRDETŐ
Forrás: manyakotic from Getty Images
Padlizsánkrém
Ez a padlizsánkrém kiválóan illik a péksüteményekhez. Használhatja gyors ebéd vagy vacsora részeként is.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 db padlizsán
- 2 gerezd Fokhagyma
- 2 EK olívaolaj
- 1 db citrom
- 1 db piros paprika
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 200 fokra, és süssön puhára a padlizsánt. Ez körülbelül 30 percig tart.
2. Lépés
Távolítsa el a bőrét az auberginektől és helyezze őket a mixerbe. Adj hozzá fokhagymát, olívaolajat, citromlét és vágott vörös paprikát.
3. Lépés
Mindet finoman turmixolja össze simára. Míg még meleg van, ízesítse sóval és fűszerekkel.
4. Lépés
Hagyja lehűlni a mázat mielőtt felszolgálja. Tálalja péksüteményekkel.