HIRDETŐ

Forrás: manyakotic from Getty Images

Padlizsánkrém

Ez a padlizsánkrém kiválóan illik a péksüteményekhez. Használhatja gyors ebéd vagy vacsora részeként is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db padlizsán Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • 1 db piros paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200 fokra, és süssön puhára a padlizsánt. Ez körülbelül 30 percig tart.

2. Lépés

Távolítsa el a bőrét az auberginektől és helyezze őket a mixerbe. Adj hozzá fokhagymát, olívaolajat, citromlét és vágott vörös paprikát.

3. Lépés

Mindet finoman turmixolja össze simára. Míg még meleg van, ízesítse sóval és fűszerekkel.

4. Lépés

Hagyja lehűlni a mázat mielőtt felszolgálja. Tálalja péksüteményekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új