HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/7MVuPDaByFzXct6VhlbM/68e98ba67caedbe14b84192723af24.jpeg)
Forrás: Pixabay: eatde
Pangasius vajon
A pangasius vajon egy egyszerű és ízletes étel, ami minden halimádó örömére szolgál.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hal
- 4 db Pangasius
Pácolás
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kanalak Só
- 1 kanalak őrölt fekete bors
- 50 ml olívaolaj
- 2 kanalak vaj
- 1 db citrom
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 190°C-ra. Tisztítsa meg és szárítsa meg a halat.
2. Lépés
Hámozza meg és nyomja át a fokhagymát. Adj hozzá sót, borsot és olajat, majd alaposan keverje össze.
3. Lépés
A halat dörzsölje meg vajjal, marináddal, öntse le citromlével, és hagyja 15 percig állni.
4. Lépés
Helyezze a halat a sütőbe, és süssön 25 percig.