HIRDETŐ

Paradicsomleves paradicsomszószból

Ez a leves, amit gyermekkorom óta készítek – paradicsomleves jó adag sajttal. Bár nem friss paradicsomból készül, nagyszerű, és a fűszernövények és a fahéj csipetje tökéletesen kiegészíti az ízét.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Leves

  • 3 evőkanál napraforgóolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál önserkentő liszt Hozzáadott
  • 190 g paradicsompüré Hozzáadott
  • sűrűséggel víz Hozzáadott
  • 1 teáskanál Provence-i gyógynövények Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fahéj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • kristálycukor Hozzáadott
  • ecet Hozzáadott

Nokedli

  • 100 g önserkentő liszt Hozzáadott
  • 1 darab tojás Hozzáadott
  • sűrűséggel víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

Az olajat a liszttel együtt a fazékba tesszük, és keverjük, amíg a keverék kissé meg nem barnul.

2. Lépés

Hozzáadjuk a paradicsom pürét, összekeverjük, hozzáadjuk a vizet aszerint, hogy mennyi levest szeretnénk, és közepes lángon főzzük körülbelül 20 percig.

3. Lépés

Közben elkészítjük a galuska tésztáját lisztből, tojásból és vízből.

4. Lépés

A galuskagyúróval közvetlenül a levesbe nyomjuk a galuskákat és főzzük őket, amíg kész nem lesznek.

5. Lépés

Végül fűszereket és fahéjat adunk a leveshez, majd ízesítjük sóval, cukorral és ecettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek