HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/nmSUhmc0Vp5xtbZcFW4j/b5e6aa507ac2d9897aa8f647a596f2.jpeg)
Forrás: jirkaejc from Getty Images
Pirított mandula
A sült sós mandula receptje, amely tökéletes a tévé előtti nassoláshoz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 500 g Mandula
- 2 TK Sók
- 2 TK Olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Kezdjük a sütő 180 °C-ra történő előmelegítésével. Ezután keverjük össze a mandulát az olívaolajjal és a sóval egy tálban. Igyekszem egyenletesen összekeverni a mandulát, hogy mindegyiket egyformán bevonja. Ügyeljünk arra, hogy elegendő sót használjunk, hogy a mandulának megfelelő ízt adjunk.
2. Lépés
Ezután a mandulát terítsük szét egy sütőlapon, és a sütőben süssük körülbelül 10 percig. Sütés közben keverjük meg őket.