HIRDETŐ

Forrás: LauriPatterson from Getty Images Signature

Pizza vékony tésztán

Házilag készített pizza vékony tésztán, melyet a kinézete és az íze is csábítóvá tesz. Ideális hétvégi ebéd a családdal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Torta

  • 500 g búzaliszt Hozzáadott
  • 7 g száraz élesztő Hozzáadott
  • 1 üveg meleg víz Hozzáadott
  • 2 teáskanál Olaj Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Mentse a lefordított szöveget Hozzáadott

Eszközök

  • 1 üveg Paradicsomleves Hozzáadott
  • 200 g mozzarella Hozzáadott
  • 2 szemüveg Kedvenc kiegészítők Hozzáadott
  • szalámi Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Készítsen tésztát. Egy tálban keverje össze a száraz lisztet az élesztővel, adjon hozzá olajat, sót és meleg vizet. Dolgozza ki a tésztát körülbelül 10 percig, amíg rugalmas nem lesz. Fedje le a tésztát egy konyharuhával, és hagyja 1 órán keresztül kelni.

2. Lépés

Miután a tészta megkelt, oszd 4 részre. Mindegyik részt nyújtsd ki vékony lapokká. A lapokat helyezd sütőpapírral bélelt sütőtálcára.

3. Lépés

Tegye a paradicsomszószt a pizzára, szórja meg reszelt mozzarellával és kedvenc feltétekkel.

4. Lépés

Sütse a 180°C-ra előmelegített sütőben körülbelül 15-20 percig. A pizza akkor kész, amikor a sajt elolvadt és kissé megpirult.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új