HIRDETŐ

Forrás: LauriPatterson from Getty Images Signature

Pizza vékony tésztán

Házilag készített pizza vékony tésztán, melyet a kinézete és az íze is csábítóvá tesz. Ideális hétvégi ebéd a családdal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Torta

  • 500 g búzaliszt Hozzáadott
  • 7 g száraz élesztő Hozzáadott
  • 1 üveg meleg víz Hozzáadott
  • 2 teáskanál Olaj Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Mentse a lefordított szöveget Hozzáadott

Eszközök

  • 1 üveg Paradicsomleves Hozzáadott
  • 200 g mozzarella Hozzáadott
  • 2 szemüveg Kedvenc kiegészítők Hozzáadott
  • szalámi Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Készítsen tésztát. Egy tálban keverje össze a száraz lisztet az élesztővel, adjon hozzá olajat, sót és meleg vizet. Dolgozza ki a tésztát körülbelül 10 percig, amíg rugalmas nem lesz. Fedje le a tésztát egy konyharuhával, és hagyja 1 órán keresztül kelni.

2. Lépés

Miután a tészta megkelt, oszd 4 részre. Mindegyik részt nyújtsd ki vékony lapokká. A lapokat helyezd sütőpapírral bélelt sütőtálcára.

3. Lépés

Tegye a paradicsomszószt a pizzára, szórja meg reszelt mozzarellával és kedvenc feltétekkel.

4. Lépés

Sütse a 180°C-ra előmelegített sütőben körülbelül 15-20 percig. A pizza akkor kész, amikor a sajt elolvadt és kissé megpirult.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek