HIRDETŐ

Forrás: ola_p from Getty Images

Pulyka tejszínnel

Ez a recept az egyik kedvencem, mert szeretem az egyszerűséget és az ízgazdagságot, amit a krémes pulykamell tartalmaz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Pulykahús Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 csésze sima liszt Hozzáadott
  • 12 liter Főzőtejszín Hozzáadott
  • 12 bögre fehérbor Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • babérlevél Hozzáadott
  • Koriander Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A pulykahúst nagyobb darabokra vágjuk, és megsózzuk. Ez a lépés fontos a hús teljes ízének eléréséhez.

2. Lépés

Egy evőkanál vajat és olívaolajat hevítsünk fel egy serpenyőben, és állandóan kevergetve pirítsuk meg a húst. Süssük a húst aranyszínűre.

3. Lépés

Ezután vegye ki és tegye félre. Ugyanebben a serpenyőben pirítsa üvegesre az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.

4. Lépés

Adjuk hozzá a lisztet, és állandóan kevergetve főzzük addig, amíg a liszt el nem kezdi megváltoztatni a színét.

5. Lépés

Ezután tegye vissza a húst a serpenyőbe, és öntse rá a fehérbort. Fedjük le fedővel, és alacsony hőfokon pároljuk körülbelül 20 percig.

6. Lépés

Öntsük hozzá a főzőtejszínt, adjuk hozzá a babérlevelet és a koriandert. Óvatosan keverjük meg, és pároljuk 10 percig.

7. Lépés

Végül ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük a pulykakrémet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új