HIRDETŐ

Forrás: ola_p from Getty Images

Pulyka tejszínnel

Ez a recept az egyik kedvencem, mert szeretem az egyszerűséget és az ízgazdagságot, amit a krémes pulykamell tartalmaz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Pulykahús Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 csésze sima liszt Hozzáadott
  • 12 liter Főzőtejszín Hozzáadott
  • 12 bögre fehérbor Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • babérlevél Hozzáadott
  • Koriander Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A pulykahúst nagyobb darabokra vágjuk, és megsózzuk. Ez a lépés fontos a hús teljes ízének eléréséhez.

2. Lépés

Egy evőkanál vajat és olívaolajat hevítsünk fel egy serpenyőben, és állandóan kevergetve pirítsuk meg a húst. Süssük a húst aranyszínűre.

3. Lépés

Ezután vegye ki és tegye félre. Ugyanebben a serpenyőben pirítsa üvegesre az apróra vágott hagymát a fokhagymával együtt.

4. Lépés

Adjuk hozzá a lisztet, és állandóan kevergetve főzzük addig, amíg a liszt el nem kezdi megváltoztatni a színét.

5. Lépés

Ezután tegye vissza a húst a serpenyőbe, és öntse rá a fehérbort. Fedjük le fedővel, és alacsony hőfokon pároljuk körülbelül 20 percig.

6. Lépés

Öntsük hozzá a főzőtejszínt, adjuk hozzá a babérlevelet és a koriandert. Óvatosan keverjük meg, és pároljuk 10 percig.

7. Lépés

Végül ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük a pulykakrémet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek